SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.22 14:08:07

Qatar Airways’in Türkiye Ülke Müdürü Evren Ökmen Oldu

Bu sene 25. Yılını kutlayan ve altıncı kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçilen şirkette bayrağı devralan Ökmen, yıllardır Qatar Airways’de Türkiye Satış Müdürü olarak görev alıyordu Qatar Airways’in Türkiye Ülke Müdürü Evren Ökmen oldu.

Bu sene 25.Yılını kutlayan ve altıncı kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçilen şirkette bayrağı devralan Ökmen, yıllardır Qatar Airways’de Türkiye Satış Müdürü olarak görev alıyordu. Seyahat sektöründe 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Ökmen, American Airlines, Emirates, flyDubai, Qatar Airways ve havacılık ile bağlantılı birçok organizasyonda önemli görevlerde aktif rol aldı. Birden fazla ödül kazanmış bir havayolu olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından "Yılın Havayolu" ilan edildi ve "Dünyanın En İyi Business Class"ı, "Dünyanın En İyi Business Class Havayolu" da dahil olmak üzere beş ek ödül daha aldı.

Havayolunun merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı da yakın zamanda "Dünyanın En İyi Havalimanı 2021" olarak kabul edildi ve 2021 Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri 'n de bir numara oldu. Qatar Airways kış sezonunda İstanbul Havalimanı’ndan günde 2, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan günde 2 ve Ankara Esenboğa havalimanından ise haftada 5 olmak üzere Türkiye’den her hafta toplamda 35 uçuş gerçekleştiriyor. Havayolu Haziran ayı itibarıyla İzmir, Adana, Antalya ve Bodrum seferlerine de yeniden başlıyor olacak.

Yazarlar