SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.11 17:57:00

Qatar Airways ve Virgin Australia, Yeni Stratejik Ortaklığını Açıkladı

Yeni anlaşma, Virgin Australia ve Qatar Airways yolcularına benzersiz ödüller ve her iki havayolunun ağında sorunsuz seyahat sunan kapsamlı bir kod paylaşımı anlaşması ve benzersiz üyelik ortaklığı avantajları içeriyor. Bu anlaşma Qatar Airways yolcuları için Avustralya'daki 35 destinasyonda ve Virgin Australia yolcuları için dünya çapında 140'tan fazla destinasyonda artan seyahat seçenekleri ve avantajları sunacak.

Qatar Airways, 2021 Skytrax endüstri ödüllerinde 'Dünyanın En İyi Havayolu' seçildi ve Avustralya'nın en sevilen taşıyıcısı Virgin Australia, bugün her iki havayolunun ağlarını, dinlenme salonlarını ve üyelik programlarını önemli ölçüde genişletecek yeni bir stratejik ortaklığı duyurdu. Yıl ortasında başlayacak olan ortaklık, Qatar Airways'in Avustralya ağ geçitleri ve Melbourne, Sidney dahil olmak üzere önemli Virgin Australia merkezleri arasında uygun aktarma seçenekleriyle, Avustralya ve Qatar Airways'in küresel ağı arasında seyahat ederken yolculara daha fazla erişim, benzersiz müşteri deneyimi ve benzersiz avantajlar sağlayacak.

Brisbane, Adelaide ve Perth ile yapılan anlaşmalar, Avustralya için kritik bir ticaret ve turizm artışı sağlarken, her iki havayolunun müşterileri için yeni bir seyahat fırsatları dünyası sunacak. Ortaklık anlaşması, Qatar Airways'in önemli bir varlık gösterdiği Dubai'deki Arabian Travel Market'in başlangıcında duyuruldu. Qatar Airways şu anda Melbourne, Sidney, Brisbane ve Perth'e günlük uçuşların yanı sıra Adelaide'ye Auckland, Yeni Zelanda'ya devam eden haftalık üç uçuş gerçekleştiriyor. Yeni kod paylaşımı anlaşması sayesinde, Qatar Airways yolcuları, Virgin Australia'nın geniş iç hat ağındaki Cairns, Gold Coast, Alice Springs ve Broome dahil olmak üzere Avustralya'nın önemli turistik destinasyonları da dahil 35 varış noktasına tek bir rezervasyonla sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Qatar Airways yolcuları ayrıca Virgin Australia'nın Fiji ve Queenstown, Yeni Zelanda dahil olmak üzere yakın zamanda yeniden faaliyete geçen kısa mesafeli uluslararası pazarlarına da erişebilecek.

Benzer şekilde, Virgin Australia müşterileri ve havayolunun ödüllü Velocity Frequent Flyer üyeleri, Virgin Australia misafirleri için, Qatar Airways'in geniş ağına erişim, çok çeşitli destinasyonlara tek noktadan bağlantı ve Virgin Australia web sitesi aracılığıyla Qatar Airways uçuş rezervasyonu yapma olanağı sağlar. Qatar Airways, Avrupa'da 54 şehre haftada 600'den fazla uçuşla hizmet veriyor ve Virgin Australia müşterileri için çok çeşitli yeni seçenekler sunuyor.

Yazarlar