SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.12 14:27:23

Qatar Airways ve Virgin Australia Stratejik Ortaklığını Kutladı

Qatar Airways ve Virgin Australia, Avustralya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki 49 pazarı kapsayan yeni bir stratejik ortaklığa başladı. Privilege Club ve Velocity ile sık uçan yolcu üyeleri, her iki taşıyıcıda da seyahat ederken Lounge Erişiminden ve ek avantajlardan yararlanacaktır.

Ortaklığın başlangıcını kutlamak için, Virgin Australia'da seyahat eden Privilege Club üyeleri iki kat Avios'un tadını çıkarırken, Qatar Airways'te seyahat eden Velocity üyeleri özel ücretlerin tadını çıkaracak ve Velocity Points milyoneri* olmak için özel bir çekilişe katılabilecekler. Virgin Australia ve Qatar Airways, Brisbane Havaalanı'nda, Qatar Airways ve Virgin Australia ağlarından erişilebilen çeşitli ülkeleri temsil eden dansçıların yer aldığı bir lansman etkinliği düzenledi. DOHA, Katar - Qatar Airways, 2021 Skytrax ödüllerinde 'Dünyanın En İyi Havayolu' seçildi ve Avustralya'nın en sevilen taşıyıcısı Virgin Australia, her iki havayolunun ağlarını, salonlarını ve sadakat programlarını önemli ölçüde genişleten, gezginlere önemli faydalar ve yeni destinasyonlar getiren stratejik bir ortaklığa resmen başladı.

Mayıs 2022'de duyurulan ortaklık, kapsamlı Qatar Airways ve Virgin Australia ağlarında 150'den fazla varış noktasına kesintisiz seyahat imkanı sunarak Londra, Paris, Roma ve Atina gibi popüler destinasyonlar da dahil olmak üzere Avustralya, Orta Doğu, Avrupa ve Afrika arasında yeni bir kesintisiz seyahat kapısı oluşturuyor. 12 Eylül 2022'den itibaren geçerli olmak üzere seyahat için her havayolu şirketinin web sitesinden uçuş rezervasyonu yapılabilir.

Privilege Club üyeleri, Virgin Australia tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda Avios ve QPoints kazanabilecek ve Velocity Sık Uçan Yolcu üyeleri artık Qatar Airways tarafından gerçekleştirilen uçuşlar için Hız Puanı ve Statü Kredisi kazanabilecek. Ödül koltuklar artık her iki havayolu tarafından işletilen uygun hizmetler için rezervasyon yaptırmak için de kullanılabilir. 12 Eylül'den itibaren, her iki sadakat programının uygun üyeleri, seyahat sınıflarına bakılmaksızın öncelikli check-in, öncelikli biniş ve dinlenme salonu erişimi dahil olmak üzere ek statü avantajlarından da yararlanacaklar.

Yazarlar