SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.12 11:53:41

Qatar Mobil Uygulamasını Güncelledi

Qatar Airways yeni mobil uygulamasını duyurmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı. Fark yaratan ve yolcularının seyahat planlamasını kolaylaştıran yenilikler sunan uygulama aynı zamanda yolculuk boyunca minimum fiziksel temas ve minimum etkileşim sağlıyor. Yenilenmiş görünümü ve modern tasarımıyla dikkat çeken uygulama kişiselleştirilebilen ana sayfası ile her yolcusuna kendilerine en uygun içeriği ulaştırıyor.

“My Trips” özelliği ile uçuşu yaklaşan yolcularına seyahatlerinin her aşamasında en önemli bilgileri aktarıyor ve henüz rezervasyon yapmamış yolculara da bulundukları ülkeye özel teklifler sunuyor. Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker yaptığı konuşmada: “Yenilenmiş uygulamamız yolcularımız için mükemmel bir seyahat arkadaşı. Seyahatlerini her süreçte kontrol edebilmelerini sağlıyor ve yolcularımıza seyahatlerinin her aşamasında bilgi aktarıyor. En önemlisi de bu zor dönemde fiziksel teması ciddi şekilde azaltıyor. Qatar Airways olarak yolcularımızın seyahatlerini kolaylaştıracak ödüllü hizmetlerimize ve beş yıldızlı ürünlerimize yatırım yapmaya her zaman devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hava yolu aynı zamanda 12 Ağustos 2020’ye kadar yeni mobil uygulaması üzerinden yapılacak rezervasyonlarda “QRAPP” promosyon kodu ile %10’a varan indirim ve ekstra 1.000Q mil kazandırıyor. Uygulama App Store veya Google Play üzerinden indirilebiliyor. Pandemi dönemi boyunca sürekli uçan en büyük global hava yolu şirketi olarak edindiği tecrübe ve aldığı geniş güvenlik önlemleri ile öne çıkan Qatar Airways, genç ve modern filosu ile şu an dünya’da 75 uçuş noktasına haftada 500’ün üzerinde uçuş gerçeklektiriyor.

Yazarlar