SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.09 15:24:31

Rolls-Royce’un CorporateCare Enhanced Hizmeti Büyük Talep Görüyor

Rolls-Royce, CorporateCare® Enhanced hizmet programını başlattığı 2019 yılından bu yana 1.000'inci sözleşmenin imzalandığını açıkladı. Bu gelişmiş hizmet, tüm yeni CorporateCare müşterilerilerine bir standart olarak sunuluyor, mevcut sözleşmelerde ise bu programa uygun olarak iyileştirme yapılabiliyor.

CorporateCare Enhanced, sorun giderme hizmeti ve mobil onarım ekibinin seyahat masrafları dâhil olmak üzere AE 3007 ve Tay motorları için birçok farklı ek hizmet kalemlerini kapsıyor. Pearl 15, Pearl 700, BR710 ve BR725 motorları için ise tüm motorkaportası (nacelle), motor sistemleri ve itki yönlendirme sistemi (thrust reverser) dair hizmetler de dahil olmak üzere motorun tümüne ilişkin bakımlar paketin içerisinde yer alıyor. Ayrıca tüm motor ve motor kaportası parçalarındaki aşınma ve korozyonu da kapsıyor.

Rolls-Royce İş Havacılığı Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Megha Bhatia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Yeni CorporateCare Enhanced hizmetimiz başladığı yıldan bu yana dünyanın her yerindeki müşterilerden büyük talep görüyor. Hizmetimiz, motor ve motor kaportası da dâhil olmak üzere motorun tamamına yönelik eşsizbir kapsama ve özel İş Havacılığı Hizmet Ağımıza öncelikli erişim sunuyor. Müşterilerimiz, ‘Bu programı sunuyorsak kapsamını da geniş tutmalıyız’ diye kısaca özetlediğimiz CorporateCare Enhanced hizmet anlayışımızı seviyor” dedi.

Yazarlar