SON DAKİKA
Tarih : 2019.01.24 16:13:28

Ronaldo’nun Uçak Selfie’sine Tepki Yağıyor

Sala'nın uçağının kaybolması sonrası uçakta selfie paylaşan Ronaldo'ya tepki: Sırası mı? Arjantinli golcü Emiliano Sala’nın uçağının radardan kaybolmasının futbol dünyasını yasa boğduğu sırada Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun bir uçakta gülerken çekilmiş selfie’sini sosyal medyada paylaşması tepki çekti.

Ronaldo’nun kendi lüks uçağından gülerek ve gülücük emojisi ile paylaştığı selfie’ye en dikkat çekici tepkilerden biri, İngiliz futbol efsanesi Gary Lineker’dan geldi. Lieneker, “Bu tweet’i atmanın günü bu değil. Gerçekten değil. Belki bilgisi yoktu ama biri onu uyarabilirdi”tepkisini gösterdi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı da Ronaldo’nun tweet’ini uygunsuz olduğu gerekçesiyle eleştirdi.

15 milyon pound karşılığında Nantes’tan Cardiff City’ye transfer olan 28 yaşındaki Sala’nın uçağı ile radar bağlantısı iki gün önce kopmuştu. Arama çalışmaları devam etse de Sala ve mürettebat için umut tükenmiş görünüyor. En son, Sala’nın ailesine uçaktan gönderdiği bir sesli mesajda uçağın parçalanmasından korktuğunu söylediği ortaya çıkmıştı.

Yazarlar