SON DAKİKA
Tarih : 2021.03.10 17:26:30

Ryanair Almanya Pazarında Büyümeyi Hedefliyor

Ryanair İcra Kurulu Başkanı Eddie Wilson, bir yandan Almanya’nın hava yolu şirketlerini kurtarma operasyonlarını eleştirirken, bir yandan da bu pazarda büyümek istediklerini açıkladı.

‘’Büyümek istediğimiz ülkelerden biri de Almanya’’

Aşılama ve artan testler sayesinde bu yol 20109 kapasitesinin yüzde 70’ine ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Eddie Wilson, ”Büyümek istediğimiz bazı ülkeler var. Bu ülkelerden biri de Almanya.” dedi. Wilson ayrıca, hükümetlerin hava yolu şirketlerini kurtarma operasyonlarının vergi mükelleflerinin parasını çöpe atmak olduğunu da söyledi.

O’Leary: 2019 kapasitemizin yüzde 60-70’ine ulaşmayı umuyoruz

Ryanair CEO’su Micheal O’Leary ise, İngiliz hükümetinin hayata geçirmeye çalıştığı aşı pasaportunun yüksek sezona yetişme ihtimalinin düşük olduğunu belirtti. O’Leary, ”Haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan yazın en yoğun aylarında 2019 yaz kapasitemizin yüzde 60-70’ine ulaşabileceğimizi umuyoruz. Bu iyimser bir beklenti.” dedi.

‘’Rezervasyon yapmak isteyenlere netlik sağlamalıyız’’

Yaygın aşılamanın yanında kullanılacak olan ve 100 pound olan PCR testlerinin fiyatının yaz aylarında düşeceğini belirten Ryanair CEO’su, İngiltere’de hükümetin seyahatlerin başlaması için oluşturacağı ”Uluslararası Seyahat Çalışma Grubu için ise, ”Buna ihtiyacımız yok. İngiliz hükümeti 17 Mayıs’a kadar zorunlu olmayan tüm seyahatleri yasakladı. Bizim Seyahat Çalışma Grubu’na değil, sadece harekete geçmeye ihtiyacımız var. Yaz tatili rezervasyonu yapmak isteyen insanlara netlik sağlamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yazarlar