SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.06 15:37:46

SAN TSG, Singapur Hava Yolları’nın Teknoloji Ortağı Oldu

Müşterilerine seyahat endüstrisinde online uçak bileti ve otel rezervasyon yazılımları sunan SAN TSG, Singapur Hava Yolları ile Yeni Dağıtım Yeteneği (NDC Aggregator) anlaşması imzaladı. Kısa sürede Singapur Hava Holları NDC ürününü entegre etmeyi tamamlayarak, havayolunun Türkiye merkezli ilk teknoloji ortağı (Aggregator) oldu.

SAN TSG Antalya Teknokent AR-GE Merkezini ziyaret eden Singapur Hava Yolları'nın Türkiye Genel Müdürü Hongyao Hu ve Türkiye Satış Müdürü Mehtap Topçu “SAN TSG, SAN TourismSoftwareGroup, Singapur Hava Yolları, NDC ürünü ile entegrasyonunu tamamlamış ve havayolumuzun Türkiye merkezli ilk NDC teknoloji ortağı olmuştur. Yakın zamanda Antalya Teknokent'teki Ar-Ge Merkezi'nde bizleri ağırlayan SAN TSG yönetimine entegrasyon sürecinde gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki sürecin heyecan verici ve başarılı olacağından emin olduğumuz ortaklık için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

SanFlight Genel Müdürü Serkan Selen “SAN TSG’nin yetkinliğini ispatlamış ve sürekli büyüyen gelişmiş online uçak bileti rezervasyon yazılımı SanFlight’a Singapur Hava Yolları'nın kapsamlı NDC envanterini de ekleyerek seyahat endüstrisine benzersiz bir müşteri deneyimi sunacağız. Dünyanın en iyi uluslararası havayollarından biri olan Singapur Hava Yolları’nın yetkili NDC Teknoloji Ortağı (Aggregator) olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

SAN TSG’nin ve Singapur Hava Yolları’nın NDC yazılım ekipleri ile koordineli olarak tamamlanan entegrasyon süreci; seyahat acentelerine benzersiz bir kullanıcı deneyimi ve seyahat endüstrisi için kusursuz bir NDC rezervasyon çözümü sunuyor. Bu anlaşma ile SAN TSG yazılım çözümlerini kullanan seyahat acenteleri uzun ve zor yazılım süreçlerini beklemeden ve çok kısa sürede projelerini yayına alabilmelerine imkan sağlamaktadır.

Anlaşma kapsamında SAN TSG’nin sunduğu çözümler, doğrudan rezervasyon başına bilet fiyatlarında 14 - 25 USD'ye varan tasarruf sağlayarak, seyahat acentelerinin havayolunun özel NDC fiyatlarına erişebilmelerine ve katma değerli ek hizmetlerini kolayca müşterilerine sunmalarına olanak sağlayacak.

Yazarlar