SON DAKİKA
Tarih : 2022.10.05 14:47:28

SIA Grup Doğu Asya Uçuşlarını Artırıyor

Singapur Hava Yolları (SIA) Grubu, önümüzdeki haftalarda, bölge genelinde sınır kısıtlamaları daha da hafifledikçe, Doğu Asya pazarlarındaki kilit noktalar da dahil olmak üzere, uçuşlarını yeniden başlatacak ve ağ genelinde daha önemli noktalara hizmetleri artıracak.

Bu, SIA ve Scoot'un özellikle yıl sonu tatil sezonuna doğru ve 2023'ün ilk çeyreğinde uluslararası seyahate yönelik yoğun talebin karşılanmasını sağlayacak. Yeni hizmetler ve ek frekanslar hakkında daha fazla ayrıntı aşağıdaki gibidir: Singapur Hava Yolları Pazarlama Planlama Kıdemli Başkan Yardımcısı JoAnn Tan şunları söyledi: "Hong Kong, Japonya, Güney Kore, Tayvan ve Çin'de ki ülkeye giriş kurallarının daha fazla kolaylaştırılmasıyla, yıl başı tatil dönemi için güçlü bir talep alıyoruz.

Özellikle son birkaç yılda büyük ölçüde kapalı kalan destinasyonlara yoğun bir ilgi görüyoruz. SIA Grup, tatil planlarını yapan müşterilerimize daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor ve biz de hizmetlerimizi hava yolculuğu talebine göre ayarlamakta çevik olacağız.”

Yazarlar