SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.26 14:11:04

Sabiha Gökçen Havalimanı ,Arrture İle İş Ortaklığı Yaptı

Sabiha Gökçen Havalimanı ISG PORTPAL’ın teknolojik alt yapısı ve program yönetimi için Arrture ile iş ortaklığı yaptı. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Arrture ortaklığı ile tasarlanan Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat ödül programı ISG PORTPAL’ı çok yakında yolcuları ile buluşturmaya hazır olduklarını bildirdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın sadakat programı ISG PORTPAL, kolay kullanımı ile kullanıcılarına hem havalimanında hem de dünya genelinde benzersiz ve kişiselleştirilmiş avantajlar sunan bir ödül programıdır. İlk fazda sadece Sabiha Gökçen Havalimanı’nda avantajlar sunması planlanan program, kısa sürede lokal ve globalde geniş hizmet ağına ulaşarak üyelerine uçtan uca seyahat deneyiminin yanı sıra hayatın içinde de avantajlar sunmayı hedeflemektedir. ISG PORTPAL, farklı sadakat programları ile yapılacak iş ortaklıkları ile üyelerine programlar arası avantajlarını transfer etme imkanı da sunması planlanıyor. Lansman öncesi, 1 Nisan'da İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Arrture ortaklığı ile ISG Airport Otel'de düzenlenen etkinliğe, havalimanı ve Arrture ekiplerinin yanı sıra program iş ortakları da katılımları ile büyük ilgi gösterdi. Bu davette ISG PORTPAL uygulamasının geliştirme sürecinin tamamlanmak üzere olduğu ve çok yakında yolcular ile buluşmaya hazırlandığı müjdesi paylaşıldı.

Arrture, ISG PORTPAL’ın teknolojisini sağlamanın yanı sıra programın etkin ve verimli işletilmesini sağlayarak, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 360 derece çözüm sunmaktadır. İlk fazda sadece Sabiha Gökçen Havalimanı’nda avantajlar sunması planlanan program, kısa sürede lokal ve globalde geniş hizmet ağına ulaşarak üyelerine uçtan uca seyahat deneyiminin yanı sıra hayatın içinde de avantajlar sunmayı hedeflemektedir. ISG PORTPAL, farklı sadakat programları ile yapılacak iş ortaklıkları ile üyelerine programlar arası avantajlarını transfer etme imkanı da sunması planlanıyor. ISG PORTPAL kullanıcıları, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yiyecek içecek noktalarında, duty free mağazalarında, lounge’larında, hızlı geçiş noktalarında, havalimanı hotelinde, havalimanı otoparkında ve daha birçok yerde kendileri için sunulan özel avantajlara tek bir platform üzerinden kolayca ulaşıp, takip edebilecekler.

Etkinlikte konuşan Arrture Kurucusu ve Plaza Premium Group Ceo’ su olan Song Hoi See “Arrture olarak Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ile Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat ödül programını geliştirmekten çok büyük heyecan duymaktayız. Büyük bir gururla bildirmek isteriz ki, program geliştirme sürecimizin son aşamalarına geldik ve değerli yolcularımız ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bu vesileyle, bu programa katkıda bulunan ve başarılı olmasını sağlayan program ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimizi iletmek isteriz.” dedi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO'su Berk Albayrak, “ISG gelişmekte olan bir şehir havalimanı... Yolcularımızın seyahatlerini önceden planlamalarını ve tüm tesislerimize kendi cep telefonlarından erişmelerini sağlamak istedik. Web sitemizi ve havalimanı mobil uygulamamızı düzeltmek ve iyileştirmek için çok çalışıyoruz ve ortaklarımızla birlikte Fast Track, F&B, Duty-Free ve "PCR testi" için başlatılan entegre e-ticaret hizmetlerini lanse ettik. Yolcularımıza mükemmel bir seyahat deneyimi yaşatmak için ortağımız Arrture ile iş birliği içinde dönüştürücü ve ileriyi gören bir yaklaşımla İSG'nin geleceğini güçlendirmeye çalışırken ve yeni uygulamaları takip ederken, bu programın iş ortaklarımızla başarılı, keyifli ve karlı bir iş birliği sağlayacağına ve yolcularımıza da benzersiz bir deneyim sunacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Yazarlar