SON DAKİKA
Tarih : 2023.05.31 17:16:21

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Üst Düzey Atama

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yönetici Direktör olarak görev yapan Nazli Abdul Aziz, Malezya Havalimanları Holding bünyesinde İş Geliştirme Grup Başkanlığı’na getirildi. Sepang Havalimanı’nda Kıdemli Müdür olarak görev yapan Amirudin Rahmat ise, Sabiha Gökçen’e Genel Müdür Vekili olarak atandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG) bünyesinde bir dizi atama gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre, ISG’de Yönetici Direktör olarak görev yapan Nazli Abdul Aziz, Malezya Havalimanları Holding (MAHB) bünyesinde İş Geliştirme Grup Başkanı olarak atandı. ISG’de Kurumsal Hizmetler’den Sorumlu Genel Müdür Vekili görevini sürdüren Zulhikam Ahmad ise, MAHB Ticari İşler Genel Müdürü pozisyonuna getirildi. 2020’den bu yana 3 yıldır ISG’de Yönetici Direktör olarak görev yapan Abdul Aziz, tüm havacılık sektörünü etkileyen COVID-19 krizi sürecinde Sabiha Gökçen’i başarıyla yöneterek, şirketin ekonomik toparlanma sürecini hızla tamamlamasını sağladı.

MAHB’daki yeni görevinde grubun dünya çapındaki havalimanlarında yaptığı yatırımları yönetecek olan Nazli Abdul Aziz, MAHB'in büyüme hedeflerini destekleyecek iş geliştirme stratejilerini geliştirecek.

Danışmanlık ve Genel Müdür Vekili görevlerine de atama

Öte yandan, Malezya Havalimanları'nda 30 yılı aşkın bir çalışma deneyimine sahip olan Dato' Azmi Murad, ISG’de Danışman olarak görevlendirildi. Murad, son olarak MAHB’da Operasyon Direktörlüğü (COO) görevini yürütüyordu. ISG Genel Müdür Vekili olarak ise Amirudin Rahmat atandı. Dato' Azmi Bey’in sahip olduğu engin tecrübesiyle ve Amirudin Bey’in güçlü operasyon ve teknik altyapısıyla, ISG'yi daha yukarılara taşıması bekleniyor.

Yazarlar