SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.24 14:44:37

Singapur Hava Yolları Giriş Kurallarını Esnetiyor

Tüm Singapur Havayolları (SIA) ve Scoot uçuşlarında tam aşılı olan yolcular, 1 Nisan 2022'den itibaren Singapur’a varışta herhangi bir test veya karantina gereksinimi olmaksızın, ülkeye karantinasız girişin keyfini çıkarabilecekler. Bu kural, Singapur hükümetinin ülkeye giriş için seyahat protokollerini hafifletmesinden sonra geldi.

Bu sayede, tüm SIA ve Scoot uçuşları şartlara uygun olan tüm yolculara açık olacaktır. SIA ve Scoot, 37 ülkede 95 noktadan Singapur'a hizmet vermektedir. Tam aşılı tüm yolcuların seyahat öncesi test yaptırmaları ve tüm geçerli vize gereksinimlerini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Sonuç olarak, SIA ve Scoot 1 Nisan 2022'den itibaren Aşılı Seyahat Yolu (VTL) uçuşlarına son verecektir. 1 Nisan 2022'de veya sonrasında bir VTL uçuşu için rezervasyonu olan mevcut yolcular planlandığı gibi seyahat edebilirler.

Rezervasyonlarında herhangi bir değişiklik yapmalarına gerek yoktur. Aşılama durumuna bakılmaksızın yolcuların, son varış yerlerinin giriş koşullarını yerine getirmeleri koşuluyla, 1 Nisan'dan itibaren neredeyse tüm SIA ve Scoot uçuşlarında Singapur üzerinden aktarma yapmalarına izin verilecek. 1 1Yolcular, mevcut kurallar gereğiyle Singapur üzerinden Anakara Çin'deki veya Hong Kong SAR bölgesindeki bir varış noktasına transit geçemez. Anakara Çin veya Hong Kong'dan seyahat eden yolcuların nihaivarış noktalarına giderken Singapur Changi Havaalanı üzerinden aktarmalarına izin verilecektir.

Yazarlar