SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.10 16:26:54

Singapur Hava Yolları Türkiye’de Yola Devam Dedi

Pandemi nedeniyle İstanbul seferlerine kısa bir ara veren Singapur Hava Yolları’ndan beklenen güzel haber geldi. Hava yolu yönetimi Türkiye’deki 33 yıllık serüvene beklendiği üzere kaldığı yerden devam etme kararı aldı. 24 Mart 2020’de durdurulan seferler, 26 Ağustos 2020 itibarıyla haftada 1 seferle devam edecek.

Bir sonraki duyuruya kadar aşağıdaki tarife ile seferler düzenlenmeye devam edecektir. Uçuşlara devam edilirken yeni normalde yolcuların konforu ve güvenliği için alınan tüm önlemler devrede olacak. Sağlık sektörü uzmanları, kanun koyucular, iş ortaklarımızın tavsiyeleri ve yolcularımızdan gelen geribildirimler sonucu geliştirdiğimiz bu önlemler uçak içinde ve seyahat boyunca güvenli bir ortam oluşturarak en iyi seviyede deneyim sağlamamıza olanak verdi.

Uçuş öncesi aşamada, havaalanında, uçakta ve varış havaalanında alınan sağlık ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi içeren yeni bir çevrimiçi broşür de mevcuttur. Bu e-broşür tüm yolcularımıza uçuşlarından önce gönderilecektir. Pandemi sebebiyle birçok ülkede farklı giriş prosedürleri uygulanmakt

Yazarlar