SON DAKİKA
Tarih : 2021.10.26 15:30:21

Singapur Hava Yolları Yeni Marka Kampanyasını Tanıttı

Bir grup yolcuyu evlerinden uçağa kadar yolculuğun çeşitli aşamalarında gösteren 30 saniyelik bir video ile başlıyor. Havaalanına giderken havada süzülürler, yeni normal seyahatte gezinme kolaylığını somutlaştırırlar. Havaalanında süzülürken, kısıtlamaların ağırlığı omuzlarından kalkar. Video, yolcuların uçak koltuklarına rahatça yerleşip, dünyaca ünlü Singapur Hava Yolları hizmetini bir kez daha deneyimlemeleri ve gidecekleri yere uçmanın keyfini dört gözle beklemeleriyle sona erer.

Bu, müşterilere, Covid-19'un getirdiği sayısız değişikliğe rağmen, Singapur Hava Yolları ile gelişmiş bir seyahat deneyiminin keyfini çıkarmaya devam edeceklerini vaat eder. SIA'nın güvenlik ve esenliklerini göz önünde bulundurarak bir dizi sağlık ve güvenlik önlemini başlattığını garanti eder ve tekrar uçarken onlara güven ve gönül rahatlığı sağlar. Özellikle yeni normalde seyahat ederken SIA'nın kusursuz bir müşteri deneyimi sağlama çabalarını ima eder.

Video, SIA'nın websitesinin yanı sıra Facebook, Instagram ve YouTube sayfalarında da yayınlandı. Aynı zamanda online ve uluslararası yayın kanalları aracılığıyla ile küresel izleyici kitlesine de ulaşıyor. Kampanya, basılı reklamlarıda kapsayacak şekilde genişletilecektir. Video, hava yolunun yeni sonik imzası olan ve SIA'nın yeni batik motifine dayanan Singapur Hava Yolları’nın Sesi'ni de içeriyor.

Singapur Hava Yolları Marka ve Pazarlama Genel Müdürü Lau Hui Ling şunları söyledi: ‘Uzun zamandır beklenen uluslararası sınırların yeniden açılması konusunda bir heyecan var ve birçok müşterimiz yeniden heyecan içinde seyahat planları yapmaya başladı. Bu süre zarfında bazılarını hala uçuş ve yer deneyimi hakkında endişeli. Bu videoyla, müşterilerimize sağlıklarının en büyük önceliğimiz olduğuna ve onların konforunu düşünerek seyahat yolculuğunu önemli ölçüde iyileştirdiğimize dair güvence vermeyi umuyoruz. Müşterilerimizi tekrar uçağımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz!’

Gelişmiş SIA uçuş deneyimi hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Ek A'ya bakın. EK A Yeni Normal'de Singapur Havayolları ile Seyahat Etmek Singapur Hava Yolları (SIA), son 20 ayda müşterilerinin seyahat deneyimini yeniden tasarlamaya ve geliştirmeye odaklandı. Uçtan uca yolculukta sağlam sağlık ve güvenlik önlemlerinin ve yenilikçi dijital girişimlerin entegrasyonuna öncelik vererek bu zamanlarda daha fazla güvence sağladı ve daha sorunsuz seyahat deneyimini destekledi.

Sağlık ve güvenlik önlemleri, SkyTrax 5 Yıldızlı Sağlık ve Güvenlik derecelendirmesi ve APEX Sağlık Güvenliği denetiminde Elmas derecelendirmesi gibi, endüstri düzeyindeki birçok ödül tarafından da tanınmıştır. Ödüllü uçuş içi ürünleri ve hizmetleri ile birlikte bu, müşterilerin Singapur Hava Yolları'nda gönül rahatlığıyla birinci sınıf bir deneyim yaşamaya devam etmelerini sağlar.

Yazarlar