SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.02 14:42:03

Singapur Hava Yolları Yeni Salonunda Müşterilerini Bekliyor

Singapur Hava Yolları, 50 milyon ABD Doları değerindeki yeni tasarım, tadilat ve genişletme projesinin ardından, 30 Mayıs 2022’de Singapur Changi Havalimanı Terminal 3'teki yepyeni, sektörün öncüsü SilverKris ve KrisFlyer Gold Lounge’larını görücüye çıkardı.

Bu, hava yolunun ana merkezinde müşterilerin yerdeki deneyimini daha da geliştirecek ve Singapur'dan uluslararası hava yolculuğu talebinin daha da artmasını sağlayacaktır. SilverKris Lounge'ın First Class bölümü Private Room, Business Class bölümü SilverKris Lounge ve KrisFlyer Gold Lounge, 6.100 metrekarelik alanda toplamda yaklaşık 1.150 yolcuyu ağırlayarak %30 daha fazla koltuk ve alan sağlıyor. Bu aynı zamanda pandemi sırasında tadilat çalışmaları devam ederken mevcut olan kapasiteyi de ikiye katlıyor. Hava yolu, farklı yolcu gruplarının konforunu ve rahatlığını artırmaya ek olarak önümüzdeki yıllarda değişen ihtiyaçlarını karşılamak için özenle tasarlanmış bir merkez yarattı.

Yolcular, uçuşlarından önce dinlenme salonlarında günün her saati en üst standartlarda ürün ve hizmetlerin yanı sıra cazip yiyecek ve içecek seçeneklerinin keyfini çıkarabilecekler. Singapur Hava Yolları CEO’su Bay Goh Choon Phong şunları söyledi: “Yeni SilverKris ve KrisFlyer Gold Lounge tasarımında kapsamlı bir müşteri deneyimi araştırması yapıldı. Yolcular, tamamı rahat ve dinlendirici bir ortamda, yenilenmiş ve yolculuklarına hazır olduklarından emin olarak, özenle seçilmiş ürün tekliflerinin keyfine varacak ve Singapur Hava Yolları'na özgü misafirperverliği yaşayacaklar.”

Yazarlar