SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.31 16:56:31

Singapur Hava Yolları’da Çin Seferlerinde Kapasite Düşürecek

Singapur Hava Yolları ve SilkAir yeni korona virüsü salgınının büyümekte olan ölçeği nedeniyle Şubat 2020’de Çin topraklarına yapılacak seçili güzergahlarda kapasite düşürecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan şirketin yaptığı açıklama şöyle:

Etkilenen müşteriler ise bilgilendirilerek diğer uçuşlara yönlendirilecektir. Ek olarak düşük maliyetli havayolumuz Scoot’un da Çin topraklarına verdiği hizmetlerde düzenlemeye gitmiştir. Durumu değerlendirip gerektiğinde yeni düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz. Yolcularımız, destek talepleri olması halinde, seyahat acentalarını arayabilir veya tr_feedback@singaporeair.com.sg adresinden rezervasyon ekibine e-posta gönderebilir.

Çin, Hong Kong ve Macau seyahati olan yolcularımız için yapılacaklar 24 Ocak 2020’den 29 Şubat 2020’ye kadar Çin, Hong Kong ve Macau’ya ve Çin, Hong Kong ve Macau’dan seyahatler için 30 Ocak 2020 ve daha öncesinde bilet alan müşteriler için bilet iptaline onay verecek ve değişiklike ücret farkından feragat edeceğiz. Müşteriler, uçuş tarihi ve yerini değiştirmek veya bilet ücretlerinin iade edilmesini talep etmek istemeleri halinde uçuştan önce +90 212 463 18 00 numaralı telefondan ya da tr_feedback@singaporeair.com.sg e-posta adresinden Singapur rezervasyon ekibiyle iletişime geçebilirler.

Yeni seyahat tarihi ise 31 Mayıs 2020 ve öncesinde başlamalıdır.

Yazarlar