SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.11 01:53:57

Singapur Hava Yolları’ndan Avustralya’ya Yangın Desteği

Singapur Hava Yolları, Avustralya’da son orman yangınlarıyla büyük zarar gören toplulukları desteklemek üzere Red Cross’un Felaket Yardım ve Kurtarma fonuna 100.000 AUD$ bağışta bulunacak. Singapur Hava Yolları Bölge Başkan Yardımcısı Philip Goh, yıkımın boyutlarının kavranmasının bile çok zor olduğunu ve bağışın ülke genelindeki toplulukları destekleyecek bir yere gideceğini umduğunu belirtti.

Goh yaptığı açıklamada, “Avustralyalılar bizi son 53 yıldır desteklemekteler ve biz de bu bağışın, yangınlar tarafından etkilenen kişi ve toplulukları destekleyecek bir şekilde kullanılacağını umuyoruz,” dedi. Orman yangınlarından etkilenen ve Singapur Hava Yolları ile seyahat planları bulunan yolcuların için yardım talepleri vaka bazında değerlendirilecek ve uygun bulunması halinde Singapur Hava Yolları, rezervasyonlarında değişiklik yapması gereken kişilere destek verecek.

Goh, havayolunun, yangın yardım sürecinde daha fazla destek vermek için ülke genelindeki kilit paydaşlar yanında uçuş ortağı Virgin Australia ile de çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yazarlar