SON DAKİKA
Tarih : 2017.10.13 15:35:38

Singapur Havayolları Uçak İçi İkramlarını Zenginleştiriyor

Singapur Havayolları, uçak içi yiyecek ve içecek ikramları belirgin bir şekilde geliştiren pratiklerin uygulanmasına 11 Ekim 2017 tarihinde başladı. Yeni girişim kapsamında; çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak ve yerel çiftçi topluluklarına destek vermek için "Çiftlikten Uçağa" konsepti uygulamaya konulacaktır.

Singapur Havayolları sürdürülebilirlik stratejisi kapsamındaki girişimler içerisinde; balıkçılık ile ilgili olarak Deniz Koruma Konseyi tarafından sertifikalandırılmış balık üreticileri tarafından temin edilen balıkların kullanılması ile havayolu şirketinin uçuş yaptığı ülkelerdeki yerel çiftliklerde üretilen ürünlerin alınması bulunmaktadır. "Çiftlikten Uçağa" konseptini benimseyen Singapur Havayolları, uçak içi yemek servislerinde daha sürdürülebilir, etsiz ve yerelde üretilmiş malzemelerin kullanılmasını amaçlamaktadır.

Singapur Havayolları, bu malzemelerin tedarik edilebilmesi için hem yurtdışındaki hem de Singapur'daki ortaklarıyla çalışacaktır. İlave olarak; Singapur Havayolları Uluslararası Aşçılık Paneli'ndeki (ICP) dünyaca ünlü şefler, daha sürdürülebilir malzemeler ile havayolu şirketinin varış noktalarındaki çiftliklerde üretilmiş domates, kabak, yeşil fasulye ve marul gibi yerel ürünleri kullanarak uçak içi menüler üretecektir. Bu yeni menüler, ilk olarak seçilmiş rotalardaki Süit müşterilerimize bu yılın sonuna doğru sunulacak olup kademeli olarak diğer sınıflarda seyahat eden müşterilerimize sunulmaya başlanacaktır.

Yazarlar