SON DAKİKA
Tarih : 2021.09.03 17:27:06

Singapur Yemek Festivalinde Tutkularınızı Gastronomik Bir Şölenle Besleyin

Her yemek tutkununun takviminde en çok beklenen etkinliklerden biri olan Singapur Yemek Festivali (SFF), 27 Ağustos - 12 Eylül 2021 tarihleri arasında üç hafta sonu boyunca 28.si için "Her Isırıkta Singapur'un Tadını Çıkarın" temasıyla geri dönüyor. Singapur'da yerel mutfağa ve F&B yeteneğine adanmış tek organizasyon olan bu festival, online bir platformda 50'den fazla yiyecek ve içecek deneyimini gurmelere getirerek yenilik yapmaya devam ediyor.

Bu, geçen yılki sanal organizasyona kıyasla iki katı sayıda olacak. Hem izlemesi ücretsiz hem de ücretli canlı ustalık sınıflarının heyecan verici görüntüsü ile, uluslararası izleyicileri Singapur'un mutfak sahnesindeki en tanınmış şeflerden bazılarıyla yakın ve kişisel iletişim kurabileceği bir ortama taşıyor. Gurmeler ayrıca mutfak mirası ve buluş hikayeleri küratörlüğünde yürüyüş turları aracılığıyla iştahınızı açabilir, yemek tarifleri videoları aracılığıyla yeni lezzetler ortaya çıkarmak için daha derinlere inebilir ve sanal deneyimler ve belgeler aracılığıyla Singapur'u keşfedebilirsiniz.

2 SFF 2021, gezginleri Singapur'un sunduklarını yeniden tanımlayan yeni olasılıkları deneyimlemeye davet eden bir kampanya olan SingapoReimagine'in öne çıkan özelliklerinden biridir. SingapoReimagine ile uyumlu olarak SFF, dünya çapındaki Gurmelere tutkularını yeniden alevlendirme ve online tekliflerimizle seyahati yeniden deneyimleme fırsatı sunarak mutfak kültürümüzü ve onu hayatta tutan insanları öne çıkarıyor.

1 Singapur Turizm Kurulu (STB) Perakende ve Yemek Direktörü Serene Tan şunları söyledi: "Singapur Yemek Festivali 2021, gururlu geleneğine sadık olarak, yerleşik ve yükselen şeflerden günlük mutfak kahramanlarına, şarap uzmanlarına ve miksologlara kadar insanlarımızı öne çıkararak canlı mutfak kültürümüzü sergiliyor. Bu yıl, SFF'yi dünya çapında kitlelere ulaştırmanın heyecanını yaşıyoruz, onları Singapur mutfağında şımartmaya ve çok kültürlü mirasımız hakkında yemek yoluyla daha fazla bilgi edinmeye davet ediyoruz. SFF, Singapur'un mutfak sahnesindeki yeniliğin ve küresel bir mutfak başkenti olarak itibarımızın her zamankinden daha fazla kanıtıdır."

Yazarlar