SON DAKİKA
Tarih : 2019.06.13 16:47:35

SunExpress, Konya ile Oslo’yu Direkt Uçuşlar ile Bağlıyor

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bugün itibari ile Konya ile Norveç’in başkenti Oslo arasında direkt seferler başlatıyor ve böylece iki şehri birbirine direkt bağlayan ilk uçuşu sunmuş oluyor. Haftada bir kez gerçekeleşecek ve 26 Eylül’e kadar sürecek olan uçuşlar, Konya kalkışlı olarak her Çarşamba günü, Oslo’dan ise her Perşembe günü düzenlenecek.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Geçtiğimiz senelerde Oslo’da gördüğümüz gelişmelerden memnunuz ki Konya uçuşlarının da eklenmesi ile 2019 yazında kapasitemizi iki kattan fazla artırdık. Şu anda uçuşlarımız yaz sezonu ile sınırlı kalsa da en azından Oslo’dan Antalya ve İzmir uçuşlarımızı tüm seneye yayma düşüncesini değerlendiriyoruz. Burada tek eksiğimiz bizi kış aylarında da destekleyecek tur operatörleri bulmak” dedi.

SunExpress, bu yıl 84 uçak ile tarihinin en büyük filosu ile hizmet veriyor. Ayrıca havayolu, uzun süredir yenilikçi yaklaşımları ve start-up işbirlikleri ile havacılık sektörüne öncülük ediyor. Daha önce Amazon Alexa aracılığı ile yolcularına bilet rezervasyonlarını sesli komutlar ile gerçekleştirme seçeneği sunan ilk havayolu olan SunExpress, yakın zamanda Foodora ile gerçekleştirdiği konsept sayesinde seçili uçuşlarda seyahat eden yolcularına bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek siparişi etme imkanı sunuyor. Ayrıca yaz sezonunda Antalya kalkışlı seçili uçuşlarda seyahat eden SunExpress misafirleri, sanal gerçeklik kulaklıkları ile yeni kabin içi eğlence konseptinin keyfini çıkarabiliyor.

Yazarlar