SON DAKİKA
Tarih : 2020.03.03 13:14:12

SunExpress, Otizmli Çocuklar İçin Koştu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’deki otizmli çocuklara bağış toplamak amacı ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan da dahil olmak üzere toplamda 170 SunExpress ekip üyesi ile birlikte Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu’na katıldı.

Türk turizmine destek olmak ve Antalya’nın kış turizmine katkı sağlamak amacı ile ilk kez 2006 yılında başlatılan ve bu yıl 15incisi düzenlenen Runanatolia Uluslararası Antalya Maratonu, 1 Mart 2020 tarihinde 10 km uzunluğundaki Antalya parkurunda gerçekleşti. Geçen yıl aynı maratona lösemili çocuklara bağış toplamak amacı ile katılan SunExpress, bu yıl ise 170 kişiden oluşan ekibi ile Tohum Otizm Vakfı adına çocuklara destek olmak için koştu.

SunExpress üyeleri ile birlikte maratonda koşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan şunları söyledi: “SunExpress olarak bu yıl maratonda yine iyilik için koştuk. Tohum Otizm Vakfı’na destek olmak amacı ile 170 ekip üyemizin katılımı ile etkinliğin en kalabalık takımı olarak maratonda yer aldık. Bu katılım, çalışanlarımızın bu tür yardım etkinliklerine destek verme konusundaki hassasiyetlerini ve azimlerini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu anlamlı etkinliğe katılım gösteren SunExpress üyelerinin her birine içtenlikle teşekkür ediyorum.”

Yazarlar