SON DAKİKA
Tarih : 2017.07.31 13:04:18

SunExpress Ordu-Giresundan Avrupada 4 Destinasyona Uçuyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Ordu-Giresun’dan Avrupa’da 4 noktaya daha uçuş başlatıyor. SunExpress, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan daha önce başlattığı Köln uçuşunun yanı sıra, 01 Ağustos’tan itibaren artık Düsseldorf, Hannover, Stuttgart ve Frankfurt’ta da uçacak. Yaz sezonuyla beraber Haziran ayından itibaren Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 12 destinasyona yeni uçuş başlatacağını duyuran SunExpress, Ordu-Giresun uçuşlarıyla beraber bu uçuşlarını tamamlamış oldu.
 
SunExpress, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 01 Ağustos’ta başlatacağı Düsseldorf ve Hannover’e haftada 2 uçuş, 03 Ağustos’ta başlatacağı Stuttgart’a haftada 1, 04 Ağustos’ta başlatacağı Frankfurt’ta ise haftada 2 uçuş düzenleyecek.
SunExpress, 2017 yaz uçuş programında, mevcut uçuşlarının yanı sıra Antalya’dan Moskova, Lyon’a, Ankara’dan Brüksel ve Viyana’ya, Elazığ’dan Hamburg’a Adana’dan Münster’e Kayseri’den Hanover’e ve Ordu-Giresun’dan Köln’e uçuş başlatmıştı. SunExpress, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan havayolu olarak,  Anadolu’nun 13 kentinden Avrupa’da 13 kente haftada 79 uçuş gerçekleştirecek. SunExpress,  bu yeni uçuşlarıyla beraber, Türkiye’den Avrupa’ya gerçekleştirdiği haftalık uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırarak 478’e çıkardı.

Yazarlar