SON DAKİKA
Tarih : 2020.06.04 14:58:48

SunExpress Yeni İletişim Kampanyasına Start Veriyor

Bu sene 30. yılını kutlayan SunExpress, Avrupa’da ve Türkiye’de hayata geçireceği yeni iletişim kampanyasına start vermeye hazırlanıyor. Almanya’dan Philipp und Keuntje (PUK) ve Türkiye’den Communication Partner ajanslarının iş birliğiyle hazırlanan kampanya, marka imajını güçlendirirken aynı zamanda tatilin, aile ve arkadaş ziyaretlerinin ne kadar özlendiğinin de altını çiziyor.

‘Mutluluğa biletiniz’ sloganıyla hazırlanan kampanya Covid-19 salgını nedeniyle değişen trendlere bağlı olarak kişisel seyahat motivasyonlarına odaklanıyor. Daha önce hiç olmadığı kadar özlemini duyduğumuz anlara vurgu yapan kampanya; uçmaya değil, seyahat etmenin altında yatan duygusal nedenlere dikkat çekiyor. SunExpress CMO’su Kerstin Lomb: “Amacımız, tüm müşterilerimize hitap ederken marka bilinirliğimize katkı sağlayacak bir kampanya yapmaktı.

SunExpress, benimsediği Türk misafirperverliğiyle, müşterilerine uçmanın ötesinde deneyimler sunan yenilikçi bir havayolu şirketi. Bu da son derece modern ve esnek bir marka yönetimi gerektiriyor.”

Yazarlar