SON DAKİKA
Tarih : 2019.07.02 15:22:31

SunExpress ile Ordu Giresun’dan Köln ve Düsseldorf Uçuşları Başladı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019 yaz sezonunda da Türkiye - Avrupa arasındaki uçuşlarını artırmaya devam ediyor. SunExpress, bu yaz bir önceki yıla göre yüzde 30 kapasite artışı ile toplam 12 Anadolu şehrini Avrupa’nın 16 kentine direkt tarifeli seferlerle bağlıyor.

Anadolu ile Avrupa kentleri arasında direkt tarifeli seferlerle en fazla uçuş gerçekleştiren ilk ve tek havayolu SunExpress, Haziran ayı itibari ile Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın gözde şehirleri Köln ve Düsseldorf’a direkt karşılıklı seferler düzenlemeye başladı. Kütahya, Malatya, Adana, Ankara, Gaziantep, Elazığ, Konya, Kayseri, Ordu-Giresun, Samsun, Trabzon ve Diyarbakır olmak üzere toplamda 12 Anadolu kentinden Avrupa’nın 16 şehrine direkt tarifeli sefer sunan SunExpress’in yaz sezonunda Anadolu’dan başlattığı yeni uçuşlar ise Ankara - Berlin, Malatya - Düsseldorf, Kütahya/Zafer - Düsseldorf, Samsun - Köln, Diyarbakır - Stuttgart, Elazığ- Stuttgart, Konya - Stuttgart ve Konya - Oslo. Bu yıl 84 uçak ile tarihinin en büyük filosu ile hizmet veren SunExpress, yolcularının seyahatlerini başından sona daha keyifli hale getirebilmek adına inovatif çözümler içeren yeni fırsatları araştırmaya ve işbirlikleri kurmaya devam ediyor.

Daha önce yolcularına bilet rezervasyonlarını sesli komutlar ile gerçekleştirme seçeneği sunmaya başlayan ilk havayolu olan SunExpress, yakın zamanda da seçili uçuşlarda seyahat eden yolcularına bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek siparişi etme imkanı sunmaya başladı. Ayrıca yaz sezonunda Antalya kalkışlı seçili uçuşlarda seyahat eden SunExpress misafirleri, sanal gerçeklik kulaklıkları ile yeni kabin içi eğlence konseptinin de keyfini çıkarabiliyor.

Yazarlar