SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.07 14:10:21

SunExpress’ten Dünya Çevre Günü’nde Kıyı Temizleme Etkinliği

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yenilikçi ve çevre dostu hava yolu olarak daha sürdürülebilir bir gelecek için çevreci projeler üretmeye devam ediyor. Hava yolu, bu yıl Dünya Çevre Günü kapsamında gönüllü çalışanlarıyla birlikte farklı şehirlerde kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirerek 75 kg atık topladı.

Etkinliğin Antalya ayağına katılan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, “Daha sürdürülebilir bir gelecek için doğayla uyumlu sürdürülebilir uygulamaları destekliyoruz ve sürdürülebilirlik bilinci her adımımızda bize eşlik ediyor. Düşük emisyonlu uçakları filomuza katarak, uçuşlarımızı daha çevre dostu ve sürdürülebilir biçimde tasarlayarak, ‘yeşil kabin’ inisiyatifleri ile kabin içinde ultra hafif ekipmanlar ve çevreyi koruyan malzemeler tercih ederek sürdürebilirliğimizi devamlı arttırmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Çevre Günü kapsamında gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yeni bir projeye imza atarak Türkiye’nin farklı kentlerinde kıyı temizliği etkinlikleri düzenledik.

Sürdürülebilirlik alanında farklı inisiyatiflerimiz ve farkındalık çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi. SunExpress, misafirlerine sağlıklı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunarken operasyonlarını sürdürülebilir temeller üzerine kurmayı hedefliyor. Daha temiz bir gelecek için başlattığı çevreci ve sürdürülebilir projelerine devam eden SunExpress, yenilikçi ve çevre dostu hava yolu olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yazarlar