SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.15 01:25:48

SunExpress ve Güneş Sigorta İş Birliği Yaptı

Türkiye ile Avrupa arasında oluşturduğu hava köprüsü ile Türk turizm taşımacılığının belkemiği olan SunExpress, ülkemize gelen ziyaretçilerin güven içinde bir tatil deneyimi yaşamaları için Güneş Sigorta iş birliğiyle Koronavirüs teminatlı Covid-19 Turist Koruma ve Destek Sigortası sunuyor.

Ulusal ve uluslararası otoritelerle yakın iş birliği içinde yolcularının ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için gerekli tüm tedbirleri alan SunExpress, Avrupa’nın en güvenli turizm destinasyonlarından biri olan Türkiye’ye seyahat etmek ve burada tatil yapmak isteyen misafirlere kendilerini güvende hissedecekleri bir seyahat deneyimi yaşatmak amacı ile Güneş Sigorta iş birliğiyle Koronavirüs teminatlı güvence seçenekleri sunmaya başladığını duyurdu.

SunExpress ile yurt dışından Türkiye’ye seyahat edecek misafirler, uçuş rezervasyonlarını yaparken kendilerine sunulan sigorta alternatiflerinden dilediğini seçerek Koronavirüs’e karşı sağlık sigortası teminatına sahip olabilecek. Bu ürün ile Türkiye’ye seyahat eden kişilerin Covid-19 hastalığı kesin tanısı nedeni ile hastanede tedavi görmesi durumunda hastanede yattığı süre boyunca tedavi masrafları, Güneş Sigorta güvencesi altında olacak.

Avantajlı fiyatlarla sunulan bu hizmetten yararlanan misafirler, Türkiye’de konaklayacakları süre boyunca ilave tedavi masrafı olmaksızın en iyi sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. SunExpress misafirleri bu avantajlı teklif hakkında daha fazla bilgi almak için havayolunun internet sitesini ziyaret edebilirler. Gerek Avrupalı tatilcileri Türkiye’nin gözde tatil destinasyonlarına, gerekse Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını memleketlerine ve sevdiklerine ulaştıran SunExpress, Türkiye’deki 14 şehirden Avrupa’daki 29 kente direkt ve tarifeli seferler sunuyor.

Yazarlar