SON DAKİKA
Tarih : 2023.10.30 00:13:16

Sunexpress Hava Yolları Kabin Ekibinden 100. Yıl Marşı

Türk Hava yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu Sunexpress, Cumhuriyetin 100 yıl dönümünü, Kaptan Pilot Oguz Senel’in yazıp bestelediği ve şirketin kadın pilotlarının çoğunlukta olduğu koronun seslendirdiği bir marşla kutladı.

Türk Hava yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu Sunexpress, Cumhuriyetin 100 yıl dönümünü, Kaptan Pilot Oguz Senel’in yazıp bestelediği ve şirketin kadın pilotlarının çoğunlukta olduğu koronun seslendirdiği bir marşla kutladı. Havayolu Linkedin’den yaptığı paylaşımda ” Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine çalışanlarımızdan Kaptan Pilotumuz Oguz Senel’in yazıp bestelediği ve pilotlarımızın seslendirdiği bu armağanı sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!” ifadelerini kullandı. Sunexpress, düzenlediği 100. yıl uçuşunda da yolculara bayraklar dağıttı. Yolcular, çalınan marşlara eşlik etti.

Marşın künyesi:

Söz – müzik: Kaptan Oguz Senel

Kayıt: Ali Uysal

Koro, Pilotlar: Brçin Tüzemen, Buse Köksal, Gizem Dedeoğlu Kaynaroğlu, Irmak Ertürk, Naile Sevda Varol, Tuğçe Coşkun, Barlas Ertürk, Ercan Beriş, Oguz Senel, Serdar Çelik.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pmPmgSgCDpg

Yazarlar