SON DAKİKA
Tarih : 2023.07.12 15:24:43

Sunexpress’te Kabin Memurlarının Mezuniyet Sevinci

Sunexpress'te kabin ekibi eğitim programını başarıyla tamamlayan kabin memuru adayları, mezuniyet sevincini yaşadı Sunexpress'te kabin ekibi eğitim programını başarıyla tamamlayarak mezun olan 235 kişi göreve başlayacak. Sunexpress'in yeni kabin memurları eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezuniyetin sevincini hep birlikte yaşadılar.

Sunexpress yönetimi, yeni kabin memurlarını tebrik ederken sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınladı: Kabin ekibi eğitim programını başarıyla tamamlayan ve bu yıl mezun olan 235 yeni kabin ekibi üyemizi SunExpress ailemize kattığımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Onları gökyüzünde siz değerli yolcularımızın güvenliğini ve konforunu sağlamak için gerekli becerilerle donattığımız için çok heyecanlıyız.

Bir kabin ekibi üyesi olarak, yolcularımızın güvenliği ve emniyeti de dahil olmak üzere gökyüzündeki görevlerinizi yerine getirecek ve eğitiminiz boyunca herkese hazırlıklı olacaksınız. Eğitiminizden, önceki kariyer deneyimlerinizden veya mesleklerinizden bağımsız olarak, bulutların üzerinde kariyer yapmak isteyen yeni kabin ekibi üyelerimizi hassas bir şekilde eğitiyoruz. Mezunlarımızı tebrik ederiz. Özveriniz ve sıkı çalışmanız karşılığını verdi ve sizi büyüyen filomuzda ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Sizi ailemizin bir parçası olarak içtenlikle karşılıyoruz. Gökyüzünde görüşürüz.

Yazarlar