SON DAKİKA
Tarih : 2024.03.26 13:18:21

Suvarnabhumi Havalimanı’nda Elektrikli Taksi Hizmeti Başladı

Tayland'ın en işlek havalimanı olan Suvarnabhumi Havalimanı, sürdürülebilir seyahat seçeneklerine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Tayland Havalimanları (AOT), Çinli elektrikli araç üreticisi GAC Aion ile işbirliği yaparak elektrikli taksi hizmeti sunmaya başladı.

Bu girişim, havalimanının yeşil bir geleceğe doğru ilerlemesini amaçlarken, aynı zamanda yolcu deneyimini de iyileştirmeyi hedefliyor. Tayland'da elektrikli araç kullanımı hızla artarken, Çinli otomobil üreticileri bu dönüşümde öncü konumda bulunuyor. Bangkok'ta bulunan ve yılda 50 milyondan fazla yolcuyu ağırlayan Suvarnabhumi Havalimanı, Tayland'ın en işlek havalimanı olma özelliğini taşıyor.

Sürdürülebilir seyahat seçeneklerine ihtiyaç duyulduğunun bilincinde olan Tayland Havalimanları (AOT), elektrikli taksi hizmetleri sunmak üzere Ocak ayından bu yana Çinli elektrikli araç üreticisi GAC Aion ile güçlerini birleştirdi.Bu girişim yalnızca yolcu deneyimini iyileştirmeyi değil, aynı zamanda havalimanını daha yeşil bir geleceğe doğru taşımayı da amaçlıyor.

Yazarlar