SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.08 17:45:17

TALPA Yeni Başkanını Seçiyor

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) 23 Aralık 2021 tarihinde Bakırköy Titanic Port Hotel’ de yapılacak seçimli Olağan Genel Kurul’da yeni başkanını seçecek. Seçimlere Hüseyin Murat Ersoy başkanlığındaki mevcut yönetim ‘BEYAZ LİSTEYE ile girerken, eski başkanlardan Ayhan Günal ve ekibi ise ‘MAVİ LİSTE’ ile yarışacak.

MAVİ LİSTE tarafından ‘BU DAVET BİZİM’ başlığı ile yayınlanan bildiride şu bilgilere yer verildi;

Değerli TALPA üyesi, 2016-2018 Yılları arasında siz değerli meslektaşlarım ile birlikte TALPA yönetiminde görev aldık. Görev aldığımız bu dönemde ilklere imza attığımız gibi, mevcut sorunlara da çözümler ürettik. Üzülerek söylemem gerekiyor ki son 3 yılda yaşanan ve bizi sektörel olarak derinden etkileyen başta pandemi olmak üzere farklı sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldık.

Ne yazık ki sorunlarımıza her gün bir yenisi ekleniyor ve katlanarak büyümeye devam ediyor. Örneğin; Maddi kayıplarımız , ağırlaşan çalışma şartlarımız, genç meslektaşlarımızın büyüyen eğitim borçları gibi bu ve buna benzer bir çok başlıkta toplayabileceğimiz sıkıntıları görmezden gelemeyiz. Ancak, unutmamak gerekir ki bu sorunların çözümü; Kararlı vegüçlü bir iradeden yani "BİZ" olmaktan geçiyor.

Sadece pilotlar değil havacılığın tüm bileşenleri ile ortak hareket etme yetisini yeniden kazanmamız gerekiyor. İşte bu sebeple ben, arkadaşlarım ve özellikle sizlerin desteği ile TALPA 12. OLAĞAN GENEL KURULUNDA MAVİ LİSTE olarak tekrar aday olmaya karar verdik”

 

https://www.youtube.com/watch?v=uQABnV3c47M

Yazarlar