SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.23 16:49:30

TALPA’da Başkan Adayları Konuşmalarını Yaptı

TALPA 12. Olağan Genel Kurulunda yönetime aday iki liste adına başkan adayları konuşmalarını yaptı. TALPA 12. Olağan Genel Kurulu devam ediyor. Genel Kurulda oy kullanma işlemi sürerken yönetime talip Beyaz ve Mavi listeler adına iki başkan adayı Hüseyin Murat Ersoy ve Ayhan Günal konuşmalarını yaptı.

Yönetimde bulundukları süre içinde yapılan girişimler ve faaliyetlerle ilgili bilgi veren Hüseyin Murat Ersoy, "Pandemi süresince kaybettiğimiz 11 meslektaşımızı rahmetle anıyorum. Pandemi dönemi yaşanan zorluklar hepimizce malum. Bu dönemde TALPA yönetimi olarak üyelerarası yardımlaşma kampanyaları sürdürüldü. Aşılanma sürecinde meslektaşlarımızın aşılanma süreci hızlandırıldı. IFALPA başkanlık özel ödülüne layık görüldük.Yeşil pasaport konusundaki kanun teklifi sunuldu. İşsiz olan meslektaşlarımız için istihdam havuzu oluşturuldu. Havacılık Meslek Yasası için çalışmalarımız devam etmektedir. Şu anda 5346 üyemiz TALPA tarihinde ulaşılan en yüksek rakam oldu" diye konuştu.

Sorunlara çözüm getirmek için TALPA yönetimine aday olduklarını vurgulayan Ayhan Günal ise "Mesleğimizi yaparken birçok sorunu birlikte yaşıyoruz. İşte tam bu zamanlarda sorun ve sıkıntılara çözüm üretmesini beklediğimiz TALPA yönetiminden ne yazık ki çözüm üretemediklerini gördük. Sorunlarımız müşterek. Bu sorunların çözümü sadece güçlü bağımsız bir TALPA yönetiminden geçiyor. bu tecrübe bizde mevcuttur. Temsilde bağımsız kararlı TALPA için bu davet bizim diyoruz" şeklinde konuştu.

Yazarlar