SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.25 23:35:32

THY, 3 Yeni Bakım Anlaşmasına İmza Attı

THY Teknik, Dubai merkezli hava yolu şirketi Flydubai, Kuveyt merkezli hava yolu şirketi Jazeera Airways ile İsviçre merkezli havacılık ve uzay danışmanlığı şirketi AMROS Global'e bakım hizmeti verecek. Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş., Dubai'de düzenlenen ve havacılık sektöründen birçok firmanın katıldığı 'MRO Middle East 2022 Fuarı'nda üç yeni bakım anlaşmasına imza attı.

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, yeni bakım anlaşmalarıyla ilgili olarak, "Bakım emniyeti ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürdüğümüz bakım faaliyetlerimizin müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli etken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, 22-23 Şubat 2022 tarihlerinde Dubai'de düzenlenen, 'MRO Middle East 2022 Fuarı'nda, THY Teknik A.Ş.'nin Dubai merkezli Flydubai firması ile 2 adet Boeing 737NG uçağının C bakımlarını kapsayan bir anlaşma, Kuveyt merkezli hava yolu operatörü Jazeera Airways ile de 3 adet Airbus A320neo uçağının C bakımlarının yapılması hususunda bir anlaşma imzalandığı bildirildi.

Fuarda imzalanan bir başka anlaşmanın ise İsviçreli AMROS Global ile imzalandığı belirtilirken, şirketin 2 adet Airbus A330 uçağının C bakımlarının yapılması hususunda bir mutabakat metni imzalandığı açıklandı.

"BAKIM EMNİYETİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN ÖDÜN VERMİYORUZ"

Açıklamada, yeni bakım anlaşmalarına ilişkin THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut'un görüşlerine yer verildi. Akbulut, "Her geçen gün kabiliyetlerimizi daha da geliştirerek hizmet verdiğimiz coğrafyayı genişletmekteyiz. Bakım emniyeti ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürdüğümüz bakım faaliyetlerimizin müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli etken olduğunu düşünüyorum. Bir süredir farklı projelerde birlikte çalıştığımız flydubai ve Jazeera Airways firmalarının şirketimize yeni uçaklar emanet etmesi, hizmet kalitemizin ve bize duyulan güvenin bir göstergesidir. AMROS Global firması ile imzaladığımız anlaşmanın da uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin ilk adımı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yazarlar