SON DAKİKA
Tarih : 2020.04.20 13:04:53

THY, Almanya’nın 7 Şehrinden Özel Sefer Yapacak

Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde uçuşların iptal edilmesi nedeniyle Türkiye’ye dönemeyen vatandaşlar için Almanya’nın 7 kentinden özel seferler düzenleyecek. Türk Hava yolları (THY) turistik amaçlı, öğrenci ve iş seyahati nedeniyle Almanya’ya gidip dönemeyen binlerce Türk için, özel sefer düzenleme kararı aldı.

Türk Hava yolları (THY) turistik amaçlı, öğrenci ve iş seyahati nedeniyle Almanya’ya gidip dönemeyen binlerce Türk için, özel sefer düzenleme kararı aldı. Tek yönlü yapılacak olan seferin, Türkiye bileti kişi başı 240 Euro olarak belirlendi. THY uçakları, 20-21 Nisan günü Frankfurt’tan, 21 Nisan günü Hannover ve Hamburg’dan, 21-22 Nisan günü Köln’den, 22 Nisan günü Berlin’den, 22-23 Nisan günü Münih’ten ve 22-23 Nisan günü Düsseldorf’tan Türkiye’ye havalanacak.

Sefere, öncelikle 14 Nisan gününe kadar konsolosluklara başvurmuş olanlar alınacak. Bu tarihi geçirenler ise, konsolosluklarla temasa geçip adını yazdırabilecek ve uçaklarda yer kalırsa Türkiye’ye götürülecek. Türkiye’ye gelenler ise 14 gün boyunca karantina altına alınacak.

Yazarlar