SON DAKİKA
Tarih : 2020.06.10 11:57:03

THY, Sırbistan, Bosna, Makedonya Seferlerine Başlayacak

Türk Hava Yolları, Belgrad, Saraybosna ve Üsküp'e ay sonunda yeniden seferlere başlıyor. Üç şehre hizmetlerin 21 Haziran'da yeniden başlaması bekleniyor. Türk Hava Yolları, Belgrad, Saraybosna ve Üsküp’e ay sonunda yeniden seferlere başlıyor. Üç şehre hizmetlerin 21 Haziran’da yeniden başlaması bekleniyor. Başlangıçta haftada üç sefer düzenlemeyi planlayan THY, Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri bu noktalara sefer icra edecek.

A321 VE A32O İLE GİDECEK

Türk Hava Yolları, Belgrad uçuşlarında Airbus A321, Saraybosna ve Üsküp’e ise A320 ile gidecek. Türk Hava Yolları, neredeyse tam operasyonlara dönmenin dört ay süreceğine inanıyor. Gelişmeler doğrultusunda değişime maruz kalsa da, Eylül ayında hedef sayısını 99 ülkeye kademeli olarak artırmayı planlıyor.

THY 8 NOKTAYA UÇUYOR

Türk Hava Yolları, Bosna-Hersek, Makedonya ve Slovenya olmak üzere Balkanlarda çeşitli pazarlardaki en yoğun hava yolu şirketleri arasında yer alıyor. Havayolu, bölgede Belgrad, Dubrovnik, Ljubljana, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Üsküp ve Zagreb dahil olmak üzere toplam sekiz varış noktasına hizmet veriyor.

PEGASUS’UN PLANI BELLİ DEĞİL

Exyuaviation’da yer alan habere göre, Balkanlarda çeşitli destinasyonlara da hizmet veren İstanbul merkezli düşük maliyetli havayolu Pegasus, tüm hizmetlerin 14 Haziran’a kadar iptal edilmesine rağmen, hava yolu bazı yurt içi operasyonları eski durumuna döndürmekle birlikte, uluslararası uçuşların yeniden başlaması için planlarını henüz açıklamadı. hafta. Yerel taşıyıcılar arasında Air Serbia, değişime tabi olmasına rağmen 15 Haziran’da Belgrad’dan İstanbul’a hizmetlerine devam edecek.

Yazarlar