SON DAKİKA
Tarih : 2023.01.30 00:53:56

THY, Venezuela’ya Sefer Sayısını Haftada 10’a Çıkaracak

Venezuela'da temaslarda bulunan Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Ahmet Bolat, Türkiye'den Venezuela’ya 7 direkt uçuş ve Havana aktarmalı 3 sefer ile toplamda haftada 10 sefere çıkarmak için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

THY İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Bolat, beraberindeki heyetle Venezuela’ya bir dizi temaslar gerçekleştirdi. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonunda gerçekleşen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TİM Başkanı Mustafa Gültepe, HİB Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Seyahatle İlgili Hizmetler Komitesi Başkanı ve TÜROB Başkan Yardımcısı Hediye Güral Gür ile TİM ve HİB yetkilileri ile Türkiye’den farklı sektörlerden 100’e yakın iş insanı katıldı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edilen heyet 22-26 Ocak tarihlerinde gerçekleşen seyahat süresince Venezuela Devlet Bakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Finanstan sorumlu Bakan Delcy Eloina Rodrigues Gomez, Ticaret Bakan yardımcısı ve Yatırımlar Bakanı Hector Jose Silva Hernandez, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı, Ramon Celestino Valasquez Araguayan ile resmi temaslarda bulundu.

Yazarlar