SON DAKİKA
Tarih : 2023.01.31 00:55:51

THY Başkanı Bolat: İstanbul’u Dünyanın Lojistik Merkezi Haline Getiriyoruz

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY olarak geçmiş dönemlerdeki başarılarından aldıkları cesaretle çok daha ötesini hedeflediklerini belirterek "Yaptığımız yatırımlar, oluşturduğumuz stratejilerimizle İstanbul'u dünyanın lojistik merkezi haline getiriyoruz" dedi. THY'nin hava kargo taşımacılığındaki markası Turkish Cargo, tüm operasyonlarını yürüttüğü İstanbul Havalimanı'ndaki mega kargo tesisi SMARTİST'i yayınladığı farklı reklam filmleri ile tanıttı.

Üç ayrı film olarak çekilen serinin ilk filminde daha önce çeşitli türlerdeki çok sayıda canlı hayvanı başarıyla taşıyan Turkish Cago'nun Güney Asya'da yetişen ve aynı gün içerisinde Amerika'da bir restoranda servis edilen Barramundi balığının okyanus ötesi yolculuğu konu ediliyor.

İkinci film de ise Paris'te bir müzayedede açık artırmaya sunulan Çin hanedanlığına ait kıymetli bir seramiğin Fransa'ya getirilişi, üçüncü filmde ise Afrika'da üretilen boynuzlu kavunun yolculuk hikayesini konu alıyor. Filmlerin sonunda ise her biri farklı ülkelere ait bu ürünlerin İstanbul'dan geldiğini duyanların şaşkınlıklarını gizleyememesi üzerine 'Dünyanın lojistik merkez SMARTIST 'vurgusu yapılıyor.

İSTANBUL'U DÜNYANIN LOJİSTİK MERKEZİ YAPACAĞIZ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılı olan 2023 yılının kendileri için çok daha ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Bolat " Ülkemizin 100. yıl hedefleri doğrultusunda, THY olarak bizler de geçmiş dönemlerdeki başarılarımızdan aldığımız cesaretle çok daha ötesini hedefliyoruz. Yaptığımız yatırımlar, oluşturduğumuz stratejilerimizle İstanbul'u dünyanın lojistik merkezi haline getiriyoruz" diye konuştu.

Yazarlar