SON DAKİKA
Tarih : 2023.03.23 01:12:03

THY Genel Müdür Yardımcısı Şeker, En Başarılı 50 CFO’su Listesinde

Türk Hava Yolları (THY) Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, geçen sene olduğu gibi bu yıl da 'Türkiye'nin en başarılı 50 CFO'su (Finans Direktörü)' listesinde yer aldı.

Türk Hava Yolları (THY) Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, geçen sene olduğu gibi bu yıl da 'Türkiye'nin en başarılı 50 CFO'su (Finans Direktörü)' listesinde yer aldı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk iş dünyasına katkısı olan ve vizyonu ile finansal gündemi yönlendiren üst düzey yöneticiler, 21 Mart Salı günü, DataExpert işbirliği ile BMI Business School tarafından yürütülen Finans Direktörleri Zirvesi'nde (CFO Summit 2023) İstanbul'da bir araya geldi.

Doç. Dr. Şeker, geçen sene olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en prestijli iş dünyası araştırmalarından biri olan 'Türkiye'nin en başarılı 50 CFO'su listesinde yer aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Şeker, hem Türkiye'nin hem de yönettikleri şirketlerin finansal gelişiminde katkısı olan başarılı yöneticiler arasında yer almanın kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 'Burada olma sebebimi, zor günleri birlik ve beraberlik ile atlatan güçlü bir millet oluşumuza ve Türk Hava Yolları çalışanları olarak her zaman kendimizi gelişime açık tutarak şirketimizin başarısına ortak olmamıza bağlıyorum. Bu yüzden, bu değerli ödülü hiçbir zorlukta durmayan ve zor günleri kenetlenerek atlatan tüm Türkiye ve Türk Hava Yolları A.O. ailesine adıyorum. Hep beraber ülkemizi ve şirketimizi güçlendirerek başarılarımıza devam edeceğiz.'

Yazarlar