SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.13 13:19:26

THY İlana Çıktı Sitesi Çöktü! Yüzlerce Hostes Alınacak

Türk Hava Yolları (THY) bünyesine kabin memuru alımı için 9 Eylül 2022'de ilan yayımladı. İlanın THY'nin resmi sitesinde yayımlanmasının ardından site çöktü. İlan başvuru şartları ve yaş sınırı da belli oldu. Peki, THY tarafından açılan ilana nasıl başvurusu yapılır? Başvuru şartları neler? İşte THY'nin kabin memuru alım ilanı hakkında detaylı bilgiler.

Dünyanın en önemli hava yolları arasında yer alan Türk Hava Yolları (THY), bünyesine yeni kabin memurları katmak için 9 Eylül 2022'deilan yayımladı. İlan, bünyesindeki 388 uçaklık filosu küresel hava yolu şirketleri arasında filo büyüklüğü bakımından dünyada 9. sıraya yerleşen THY'nin resmi sitesinden yayımlandı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, "kariyer.thy.com" üzerinden açılan ilanla ilgili detaylar da paylaşıldı.

Buna göre, aday değerlendirme süreci ve diğer koşullar hakkında detaylı bilgiye "https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi" adresinden ulaşılabilecek.

PEKİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayımlanan ilana 1 Ocak 1984 ile 31 Aralık 2002 arasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylar, kabin memurluğu için başvuru yapabilecek.

Şartlar şu şekilde:

T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)

01/01/1984 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak

En az lise mezunu olmak

İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

DAHA ÖNCE DİĞER HAVACILIK KURULUŞLARINDA AYRILMIŞ OLMAMALI

Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

GÜLER YÜZLÜ VE DİNAMİK

THY misafirlerini gökyüzünde karşılayacak adayların, güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın ve dinamik kişiler olması bekleniyor.İlanın, yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında yayından kaldırılması planlanıyor.

Halihazırda 13 bine yakın kabin memuruyla operasyonlarını icra eden şirket, ekibine yeni katılacak adaylara, dünyanın dört bir yanındaki eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine indirimli seyahat imkanı gibi ek ayrıcalıklar sunuyor.

Yazarlar