SON DAKİKA
Tarih : 2023.03.08 14:49:36

THY Kadınlar Günü Hediyesi 2000 TL Mesajı Gerçek mi?

Her sene olduğu gibi bu sene de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanıyor. Zaman zaman bazı firmalar ve kuruluşlar Kadınlar Günü için özel avantajlar ve kampanyalar düzenlese de bazı kötü niyetli kişiler gerçek olmayan mesajlar paylaşıyor. THY Kadınlar Günü hediyesi 2000 TL doğru mu? sorusu üzerine Türk Hava Yolları resmi bir açıklamada bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle sosyal medyada “THY Kadınlar Günü hediyesi” mesajları dolaşıyordu. Kullanıcılara sosyal medyadan gelen mesajlar doğrultusunda Türk Hava Yolları’nın kampanya düzenlediği iddia edildi. Konuyla ilgili çok süre geçmeden Türk Hava Yolları resmi hesabından açıklama geldi.

THY KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ 2000 TL MESAJI DOĞRU MU?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle birçok marka kampanya düzenledi. THY’nin de Kadınlar Günü sebebiyle kampanya düzenlediği iddia edildi ve konuyla ilgili birçok sosyal medya paylaşımı ya da kişisel mesaj gönderildi. Türk Hava Yolları bu paylaşımların ve kampanyanın asılsız olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulundu.

THY tarafından yapılan paylaşımda:

"Değerli yolcularımız; Bazı sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde, kendilerini Türk Hava Yolları A.O. çalışanı olarak gösterip "anket doldurarak para kazanma şansı" sunduğunu iddia eden profiller tespit edilmiştir. İnandırıcılığı artırmak için kadınlar günü gibi özel günler belirtilerek dikkat çekmeye çalışan bu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları A.O. ve iştirak şirketleri ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur. Saygılarımızla." İfadelerine yer verildi.

Yazarlar