SON DAKİKA
Tarih : 2022.01.24 15:59:34

THY-Pegasus Uçak Seferleri ve İptal Edilen Uçuşlar

Uçak seferleri hakkında son dakika gelişmeleri, yolcuların gündeminde. Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus uçuşlar ile ilgili açıklamada bulundu. Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı iptal olan uçuşlar listelendi.

İşte, iptal olan uçak seferleri...

Yurt genelinde yoğun kar yağışı, fırtına derken uçak seferleri de bir bir iptal oluyor. THY be Pegasus'tan uçuşlar hakkında son dakika duyurusu geldi. Yolcular ise iptal olan uçuşları sorgulama sayfasını merakla araştırıyor. THY-Pegasus iptal olan uçak seferleri!

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ?

THY'den yapılan açıklamada; ''Değerli yolcularımız, İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımızdan uçuş numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz. Uçuşları iptal olan yolcularımız uçuş aksaklıkları sayfasında yer verilen haklardan yararlanabilir, işlemlerinizi çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamalarımız ve web sitemizden gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.'' denildi.

İstanbul'da etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda iniş ve kalkışlar 18.00'a kadar durduruldu. Havalimanına iniş yapmak için havada tur atan ve yakıt kritiğine giren Türk Hava Yolları'nın (THY) 16 uçağı başka havalimanlarına yönlendirildi.

Pegasus ise; ''Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesinin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş sayısına getirdiği kısıtlama doğrultusunda aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.'' ifadelerini kullandı. Ayrıca ücretsiz bilet değişikliği veya iptali için ise firmanın internet adresi, mobil uygulamanın kullanılabileceği gibi çağrı merkezi ile de iletişime geçilebileceği belirtildi.

Yazarlar