SON DAKİKA
Tarih : 2020.07.28 16:49:12

THY Pilot Adaylığı Sürecini Sonlandırdı

THY'den yapılan açıklama ile pilot adaylarının değerlendirilmesi sona erdi. Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamada pilot adaylarının değerlendirme sürecinin sonlandırıldığı kaydedildi.

Açıklama şöyle;

Dünya Sağlık Örgütü tarafından salgın olarak kabul edilen ve küresel çapta havacılık sektörü başta olmak üzere çok boyutlu etkileri görülen Kovid-19 pandemisi sebebiyle işe alım süreçlerinde güncellemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda Ortaklığımız tarafından Yetiştirilmek Üzere II.Pilot Aday Adaylığı süreci ile ilgili alınan kararlar kapsamında, değerlendirme süreçlerimiz sonuçlandırılmıştır.

Sürecinizin sonlanmasının “olumsuz aday” statüsündeki hak kaybı anlamına gelmediğini, yeniden ilan yayınlanması durumunda süreci sonuçlandırılan adayların durumu mevcut koşullara göre tekrar değerlendirilebilecektir. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinden el birliği ve kararlılıkla çıkacağımızın bilinciyle sizleri ilerleyen zamanlarda uygun ilanlar ile aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, süreçteki işbirliğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yazarlar