SON DAKİKA
Tarih : 2019.03.28 16:45:27

THY Sporda Büyük Ödüle Değer Görüldü

Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, 2018’nin şampiyonları Volkswagen Arena’da düzenlenen törenle açıklandı. Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay, Demirören Medya Grubu CEO’su Mehmet Soysal, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ile birlikte; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu geceye katıldı. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü: Türk Hava Yolları (THY) ”Erdoğan Demirören Büyük Ödülü”ne değer görüldü.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya ödülü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören Oktay verdi.

Yazarlar