SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.03 13:46:00

THY Üst Üste İkinci Kez Apex World Class Ödülünün Sahibi Oldu

Türk Hava Yolları(THY), dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından, sunduğu hizmet standardıyla bir kez daha "APEX World Class" ve "2023 Yılı Beş Yıldızlı Küresel Havayolu" ödüllerine layık görüldü.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, APEX Resmi Havayolu Değerlendirmelerinde dünya çapında yaklaşık 600 havayolunda 1 milyon uçuş, yolcular tarafından derecelendirilerek sonuçların belirlendiği aktarıldı. APEX'in sağlık güvenliği (safety - well being), sürdürülebilirlik (sustainability) ve misafir deneyimi (service - guest experience) kriterlerini baz alarak gerçekleştirdiği bağımsız denetimler sonucunda THY markasına üst üste ikinci kez APEX World Class ödülünün sahibi olduğu bildirildi.

BOLAT: 2. KEZ APEX WORLD CLASS ÖDÜLÜNÜ ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın görüşlerine yer verildi. Bolat, "APEX Resmi Havayolu Değerlendirmelerinde bu yıl 2. kez Apex World Class ödülünü almanın gururunu yaşıyoruz. Dünya çapında yalnız 8 havayolunun bu anlamlı ödüle layık görülmesi, başarımızın önemini ortaya koyuyor. Aynı zamanda bu yıl altıncı kez 5 Yıldızlı küresel havayolu seçilmekten de mutluluk duyuyoruz. Emniyet, sürdürülebilirlik çerçevesinde misafirlerimizin beklenti ve memnuniyeti yönünde hizmetlerimizi şekillendirip, zenginleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

ÖDÜLLER ABD'DE SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Öte yandan bu yıl ikincisi düzenlenen ve dünyada az sayıda havayoluna verilen APEX World Class 2023 ödüllerinde bu sene sadece 8 havayolunun ödüle layık görüldüğü, ayrıca dünyanın en çok noktasına uçan, THY'nin yolcu değerlendirmeleriyle bu yıl altıncı kez 'Beş Yıldızlı Küresel Havayolu' seçildiği kaydedildi. APEX tarafından sunulan ödüller, 26 Ekim'de ABD Kaliforniya'da gerçekleşen törende 'APEX/IFSA EXPO'da sahipleriyle buluştu.

Yazarlar