SON DAKİKA
Tarih : 2020.03.01 15:47:58

THY Ve HalalBooking İş Birliği Başlatıldı

Muhafazakar tatilin adresi HalalBooking, Türkiye'nin gururu Türk Hava Yolları ile iş birliği başlattı. Buna göre HalalBooking'den tatil yapan Miles&Smiles üyeleri otel ve villa konaklama rezervasyonu yaparak Mil kazanma fırsatına sahip olacak. İslami tatil sektörünün önde gelen firması HalalBooking önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attı.

Türkiye'nin sivil havacılık alanındaki en önemli firması olan Türk Hava Yolları ile iş ortaklığı anlaşmasına imza atan HalalBooking, müşterilerine alışverişlerinde ekstra mil kazanma imkanı sağlıyor. HalalBooking, Türk Hava Yolları'nın prestijli Miles&Smiles sadakat programı ortaklığı ile Miles&Smiles üyesi müşterilerine otel ve villa konaklama rezervasyonu yaparak Mil kazanma fırsatı kazandırdı.

KAZANÇLI MUHAFAZAKAR TATİL

HalalBooking, Türk Hava Yolları'nın prestijli Miles&Smiles sadakat programı ortaklığı ile yeni yıla başlamaktan mutluluk duyuyor. Miles&Smiles üyeleri HalalBooking.com'da otel ve villa konaklama rezervasyonu yaparak Mil kazanma fırsatına sahip olacak. Bu ortaklıkla birlikte Miles&Smiles üyeleri bir yıllık HalalBooking Loyalty Club (HBLC) üyeliğini deneyebilecekler. Yani, üyeler %15'e varan indirimlerden ve geç çıkış ve ücretsiz oda upgrade gibi ek ayrıcalıklardan da yararlanabilecekler.

"AYRICALIKLI TATİL"

HalalBooking.com’un Satış ve Pazarlama Grubu Başkanı Ufuk Seçgin anlaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kendileri adına bu iş birliğinin oldukça heyecan verici olduğuna değinen Seçgin "Bu bizim için çok heyecan verici bir ortaklık. Miles&Smiles program ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye en popüler tatil noktalarımızdan biri ve müşterilerimizin çoğunun Türk Hava Yolları üzerinden uçuş rezervasyonu yaptığını zaten biliyoruz. Müşteri hizmetleri standartlarının kalitesine öncelik vererek markalarımız için aynı değer ölçütlerine önem veriyoruz. Miles&Smiles üyeleri için harika bir teklif oluşturduk. Hem HalalBooking ile rezervasyon yaparken Mil kazanacaklar, hem de Miles&Smiles statülerine eşdeğer statülerin ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Classic ve Classic Plus üyeleri HalalBooking Loyalty Club'da özel indirimler ve ayrıcalıklar sunan Platinum statüsüne ve Elite ve Elite Plus üyeleri ise Diamond statüsüne dahil olacaklardır." ifadelerini kullandı.

HALALBOOKİNG VE THY ORTAKLIĞI

HalalBooking.com dünya çapında lider online otel ve villa arama ve rezervasyon platformudur. 2009 yılında İngiltere’de kurulmuştur. Hizmetleri ile pek çok ödüle layık görülmüştür ve İngiltere’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir.* 2019'da rezervasyonlar 5 yıl üst üste yıllık %70 oranında büyüyerek İngiltere'nin en hızlı büyüyen seyahat şirketlerinden biri oldu. 100'den fazla farklı ülkeden 100.000'den fazla sadakat müşterisine sahiptir ve dünya çapında helal bilinçli seyahat severlere benzersiz bir hizmet sunmaktadır.

Türk Hava Yolları, 127 ülkede 319 destinasyonla dünyanın en geniş uluslararası uçuş ağına sahiptir. 350'den fazla uçak filosu ile birçok ödüle layık görülmüştür. Sadakat programı Miles&Smiles 1989 yılında başlatılmıştır ve müşterilerine hem havada hem de karada özel ayrıcalıklar sunmaktadır. HalalBooking, 2018'de prestijli “Sunday Times Virgin Atlantic Fast Track 100” listesinde 26. ve 2019'da aynı listede 33. sırada yer almıştır ve İngiltere'nin en yüksek sıralamaya sahip seyahat şirketi olmuştur.

Yazarlar