SON DAKİKA
Tarih : 2018.09.20 10:05:35

THY’den Business’a Özel İki Proje

Türk Hava Yolları kıtalararası uçuş yapan Business sınıf yolcularına daha iyi hizmet hedefiyle iki yeni projeyi hayata geçirdi.
 
 
 
 
 
“Uçuş Öncesi Yemek Seçimi”
 
 
 
Uçak içi sunduğu ikramlarla pek çok ödüle layık görülen Türk Hava Yolları verdiği hizmeti bir adım öteye taşıyarak Business sınıfında seyahat eden yolcularına, yemeklerini uçuş öncesi seçebilmelerine olanak sağlayan projesini uygulamaya aldı.
 
 
 
         Bu uygulamayla, Türk Hava Yolları’nın Business sınıfta seyahat eden yolcuları, İstanbul çıkışlı aşağıda belirtilen kıtalararası hatlarda geçerli olmak üzere, web sayfası ve/veya mobil uygulama üzerinden ana yemeklerin içerik ve görsellerine göz atabilir ve seçimlerini yapabilirler. Yolcular bu seçimlerini, uçuşlarının gerçekleşeceği tarihin 1 hafta öncesinden başlayarak son 48 saate kadar olan süre içerisinde yapabilirler.  
 
 
 
Türk Hava Yolları ile İstanbul çıkışlı Atlanta, Bangkok, Pekin, Bogota, Boston, Cape Town, Şikago, Guangzhou, Hanoi, Havana, Ho Chi Minh Kenti, Hong Kong, Houston, Cakarta, Johannesburg, Kuala Lumpur, Los Angeles, Manila,  Miami, Montreal, New York, Phuket, Port Louis, San Francisco, Sao Paulo, Seul, Şangay, Singapur, Taipei, Tokyo, Toronto, Washington DC, Caracas, Panama City, Madagascar, Durban, Maputo, Buenos Aires’e seyahat eden yolcular bu hizmetten yararlanabilirler.
 
 
 
“Uçuş Öncesi Yemek Seçimi” uygulaması hakkında detaylı bilgiye https://www.turkishairlines.com/tr-ua/ucak-bileti/ucus-deneyimi/business-class/yemek-secimi/index.html web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
“Dilediğiniz Zaman” Servis Uygulaması
 
 
 
Türk Hava Yolları’nın kıtalararası uçuşlarda Business sınıfı yolcularına sunduğu bir diğer yenilik ise uçuş esnasında ikramlarını istedikleri zaman talep edebilme imkanı sağlamasıdır. Dünyada çok az havayolu şirketinin uyguladığı bu ayrıcalıklı servis konsepti ile yolculara daha kişiselleştirilmiş bir hizmet alma olanağı sunulmuş oluyor. Yolcular dinlenecekleri ve ikram talep edecekleri zamanı kendileri belirleyerek daha esnek bir uçuş deneyimi yaşama fırsatı elde ediyorlar.
 
 
 
Türk Hava Yolları’nın İstanbul çıkışlı ve varışlı tüm kıtalararası gece seferlerinde* yolcular bu servisten faydalanabilmekte.
 
 

Yazarlar