SON DAKİKA
Tarih : 2023.04.07 15:22:14

THY’den Gökyüzünde Ücretsiz ve Sınırsız Mesajlaşma İmkanı

Türk Hava Yolları (THY), yolculara yurt dışı seferlerde WhatsApp, Messenger ve benzeri uygulamalardan ücretsiz olarak sınırsız mesajlaşma imkanı sunacak. THY, yurt dışı seferlerinde yolcularına sınırsız mesajlaşma imkanı sağlıyor.

THY, internet erişimi bulunan uçaklarla gerçekleştirilen yurt dışı seferlerindeki tüm yolcularına WhatsApp, Messenger, iMessage ve benzeri uygulamalar üzerinden ücretsiz olarak sınırsız mesajlaşma hizmeti sunacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, milli hava yolu olarak yıllardır havacılık sektörüne kattıkları inovatif gelişmelere bir yenisini eklediklerini belirterek, "Yenilikçi adımlarımızı müşteri memnuniyetiyle birleştirerek bu sefer misafirlerimizi ücretsiz ve sınırsız mesajlaşma yolculuğuna çıkarıyoruz. Yolcularımız bulutların üzerindeyken bile sevdikleriyle iletişim halinde kalarak onları yanlarında hissedecekler." ifadelerini kullandı.

HANGİ YOLCULAR YARARLANABİLECEK?

Sınırsız mesajlaşma hizmeti, THY'nin müşteri sadakat programı Miles&Smiles üyesi tüm yolcular için ücretsiz olacak. Henüz üye olmayan yolcular ise uçuş öncesinde veya uçuş esnasında Miles&Smiles üyesi olarak bu hizmetten faydalanabilecek. Ayrıca, Miles&Smiles Classic Plus, Elite ve Elit Plus üyesi yolcular da yenilenen ücretsiz internet paketlerinden yararlanabilecek. THY, bu hizmeti öncelikle Türk Telekom tarafından internet sağlanan uçaklarında daha sonra ise kademeli olarak internet erişimi bulunan tüm uçaklarında devreye alacak.

Yazarlar