SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.06 12:05:44

THY’den Rusya’da Yeni Destinasyonlar

Türk Hava Yolları’nın Rusya’daki yeni destinasyonları; Voronej ve Samara.
 
“Türkiye’nin En Değerli Markası”* seçilen Türk Hava Yolları, lâyık görüldüğü bu önemli unvanın devamı adına hizmet verdiği alanların tamamında istikrarlı gelişimini sürdürüyor.
Uçtuğu ülke ve uluslararası nokta sayısıyla rakiplerinden ayrılan ve bu noktada birinciliği elinde tutan bayrak taşıyıcı, Rusya’da hâlihazırda Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Stavropol, Ekaterinburg, Astrakhan, Novosibirsk ve Ufa noktalarına sefer düzenlemekte. Voronej ve Samara’yı da önümüzdeki Nisan ayı itibariyle etkin uçuş ağına dâhil edecek olan havayolu, bu noktalara da haftanın 3 günü, karşılıklı seferler düzenleyerek, Rusya’da kapasite artışına gidecek.
Türk Hava Yolları’nın mevcutta karşılıklı, haftalık 2 frekans hâlinde icra edilen İstanbul-Astrakhan ve İstanbul-Novosibirsk seferleri yerine; İstanbul-Voronej seferleri 4 Nisan 2017 itibariyle, İstanbul-Samara seferleri ise 11 Nisan 2017 itibariyle düzenlenmeye başlanacak.
İstanbul’dan Voronej’e tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 189 Amerikan Doları’ndan başlayan; İstanbul’dan Samara’ya ise yine tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 159 Amerikan Doları’ndan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

Yazarlar