SON DAKİKA
Tarih : 2024.05.12 14:24:42

THY duyurdu! Atatürk, Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanına Personel Alınacak

THY bünyesinde Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Hangi bölümlerden personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olan Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Atatürk Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere, 3 havalimanında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları neler? Hangi bölümlerden personel alımı yapılacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TURKISH TECNIC MÜHENDİS ALACAK BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1994 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, iyi derecede İngilizce bilmek gerekiyor.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR?

Üniversitelerin Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Gemi İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Malzeme ve Metalurji Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar THY Teknik kariyer sitesine “özgeçmiş bırak” butonu üzerinden özgeçmiş oluşturup ilana başvurabilecek.

Yazarlar