SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.15 02:14:41

THY ve Anadolujet’ten Rize-Artvin’e Haftada 21 Uçuş

Türk Hava Yolları ve Anadolujet Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Rize-Artvin Havalimanı'na İstanbul' ve Ankara'dan haftada 21 uçuş yapacak. THY seferleri İstanbul Havalimanı'ndan saat 12.00'de, Rize-Artvin Havalimanı'ndan ise saat 15.05'te gerçekleştirilecek.

AnadoluJet de Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanlarından Rize-Artvin Havalimanı'na haftanın 7 günü uçacak. Uçuşlar Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 14.30'da, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ise 16.35'te yapılacak. Dönüş seferleri ise Rize-Artvin Havalimanı'ndan saat 18.40'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Havalimanı'ndan TK2538 sefer sayısıyla 'Rize-Artvin' isimli uçağıyla yapılan ilk seferde uçuşların başlamasına ilişkin değerlendirmede bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi THY olarak Türkiye'nin küresel havacılık endüstrisindeki yükselişine bir katkı daha sağladıklarını belirterek "Dünyanın kapılarını Anadolu'ya açma ve havayolunu halkın yolu yapma çalışmalarımızın neticesiyle Rize-Artvin Havalimanı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Rize ve Artvin'in doğal güzellikleriyle dünyanın bu güzelliklere olan ilgisini buluşturmayı hedefleyen uçuşlarımız ile bölgenin ekonomik ve kültürel kalkınmasına ivme kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Yazarlar