SON DAKİKA
Tarih : 2021.11.15 01:09:18

TUSAŞ’ın Acı Kaybı, Serdar Demir Vefat Etti

TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, trafik kazasında hayatını kaybetti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, geçirdiği Trafik kazasında hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, İstanbul'da katıldığı bir fuar sonrası Ankara'ya dönen Demir, Kızılcıhamam mevkisinde otomobili ile tıra arkadan çarptı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, Demir'in kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TEMEL KOTİL DE PAYLAŞTI

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Serdar Demir'in vefatına ilişkin mesaj yayımladı.

 

Savunma Sanayi kendi web sayfasında kazayı böyle duyurdu: Sektörümüzün acı günü… Serdar Demir’i kaybettik TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir’i, maalesef dün gece trafik kazasında kaybettik.

Tanımayanlar için ‘TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı’ benim ve birçok kişi için ise yalnızca ‘Serdar Başkan’… Serdar Başkan, TUSAŞ’ın hem iç ve dış pazarlama hem de iletişim faaliyetlerinden sorumluydu. Ekim 2017’de TUSAŞ’ta göreve başlamıştı ancak havacılık sektörüne uzak değildi. TUSAŞ’a da tam 9 yıl boyunca görev yaptığı Türk Hava Yolları’ndan gelmişti.

Yazarlar